Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Volkswagen Up hoogste score in ANWB autotest

Gepubliceerd door

VW Up beste stadsauto volgens ANWB test

De Volkswagen up heeft de Stadsauto Test van de ANWB gewonnen. In deze ANWB autotest nam de Volkswagen Up het op tegen zes directe concurrenten. De VW Up kreeg van de ANWB jury het hoogste eindcijfer, een 8 en dat was goed voor de overwinning. De ANWB test wordt gepubliceerd in het ANWB ledenmagazine Kampioen van juni2012. Inde ANWB Stadsautotest werd de Volkswagen Up evenals zes directe concurrenten beoordeeld op vijf belangrijke criteria; veiligheid, comfort, rijgedrag, aandrijflijn en interieur ruimte. De ANWB autotest werd uitgevoerd door twee ANWB experts en een delegatie van het Kampioen Autopanel (ANWB leden die op regelmatige basis hun mening over nieuwe auto’s geven). De Volkswagen Up behaalde de eindoverwinning op overtuigende wijze: hij won vier van de vijf individuele onderdelen en werd op één onderdeel tweede.

Volkswagen
Volkswagen Up ANWB autotest
De jury van de ANWB motiveerde de eindoverwinning van de Volkswagen Up als volgt; “De Up biedt de binnenruimte, het weggedrag en de veiligheidsvoorzieningen van een grote auto. Dat is in deze prijs- klasse ongekend. Het is ook nog eens een echt hebbeding.” Eén van de ANWB juryleden over de Volkswagen Up; “Als je achter het stuur van de VW Up! stapt, wil je hem direct hebben.”

Volkswagen Up aanbieding
Volkswagen Up aanbieding
Op dit moment is er een aantrekkelijke financieringsaanbieding voor de nieuwe Volkswagen Up. Klanten die een VW Up kopen, betalen nu de helft. Het resterende bedrag (met een maximum van 5.000 Euro) mag een jaar later rentevrij aan Volkwagen worden afgerekend. Deze Volkswagen Up actie geldt tot en met 31 augustus voor Volkswagen Up’s die momenteel bij de dealer op voorraad zijn.

Up
Volkswagen Up prijzen
De Volkswagen dealer biedt bij aanschaf van de Volkswagen Up bovendien een extra inruilvoordeel van maar liefst 400 Euro. Deze Volkswagen aanbieding is te combineren met de financieringsactie en is eveneens geldig tot en met 31 augustus. De nieuwe Volkswagen Up is er al vanaf 8.490 Euro.


Gepubliceerd door

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter