Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Nieuwe Mercedes A-Klasse

Gepubliceerd door

Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse aangekondigd

Mercedes-Benz introduceert met trost de nieuwe A-Klasse. Met de nieuwe Mercedes A-Klasse stelt het Duitse auto merk nieuwe normen binnen het premium C marktsegment. Niet alleen valt de auto op door zijn karaktervolle lijnenspel, maar ook door de nieuwe motoren van 80kW (109pk) tot 155kW (211pk) die uitblinken door efficiency en een CO2-uitstoot vanaf slechts 98 g/km. Met uitzondering van de Mercedes Benz A250 vallen alle modellen in de 20% bijtelling categorie. Uiteraard is ook het veiligheidsniveau de spreekwoordelijke topklasse van Mercedes-Benz waardig. Zo is Collision Prevention Assist, het radargestuurde veiligheidsysteem, standaard in de nieuwe Mercedes A-Klasse. Je rijdt al een Mercedes-Benz A klasse vanaf 28.995 Euro inclusief BTW.

Nieuwe Mercedes A-klasse
Nieuwe Mercedes A-Klasse
Voor de nieuwe Mercedes A-Klasse is een groot aantal comfort- en veiligheidverhogende assistentie systemen beschikbaar. Vele daarvan waren tot voor kort alleen leverbaar in duurdere uitvoeringen van Mercedes-Benz. Al vanaf de basisversie is de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse completer dan ooit met zaken als airconditioning, een Audio 5 USB installatie, vier elektrisch bedienbare ramen en een multifunctioneel driespaaks sportstuur.

Mercedes-Benz A-klasse AMG
A-Klasse opties en pakketen
De A-Klasse van Mercedes is verkrijgbaar in de uitrustingsvarianten ‘Urban’, ‘Style’ en ‘AMG Sport’ en met de design paketten ‘Night’, ‘Exclusief’ en ‘AMG Exclusief’. Voor wie de standaard uitrusting nog niet uitgebreid genoeg is, is deze uit te breiden met aantrekkelijke en exclusieve opties. Te denken valt bijvoorbeeld aan het Intelligent Light System, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen functie of interieurdelen in Artico bekleding wat ook deel uitmaakt van het Exclusief pakket. Bovendien is voor de Mercedes A-Klasse het Ambition- en Ambition Plus pakket leverbaar, met o.a. actieve parkeerassistent, navigatiesysteem, bi-xenon koplampen, zitcomfort pakket en winterbanden.

Nieuwe A-klasse
Mercedes Benz A-Klasse AMG
Om tegemoet te komen aan een jongere clientèle die de nieuwe Mercedes A-Klasse ongetwijfeld zal aantrekken, zijn ook sportieve accenten verkrijgbaar als rode Designo veiligheidsgordels of zilverkleurige tellerbladen met rode wijzers voor het combi-instrument (deel van de Urban- en AMG Sport-uitsrustingsvariant en het Exclusief- en Mercedes Benz AMG Exclusief pakket).

Mercedes
Mercedes-Benz A-Klasse prijzen
De nieuwe Mercedes A-Klasse is per direct te bestellen bij de Mercedes-Benz dealer voor prijzen vanaf 28.995 Euro voor de Mercedes Benz A180 BlueEfficiency. Lease prijzen voor de nieuwe A-Klasse beginnen bij 495 Euro per maand op basis van operationele servicelease. Meer informatie over modellen, verkoop prijzen en uitvoeringen van de nieuwe A zijn te vinden op de officiële website van Mercedes-Benz Nederland.


Gepubliceerd door

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter