Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Gepubliceerd door

Mercedes-Benz E-Klasse Coupe interieur

Het interieur van de Mercedes Benz E-Klasse Coupé overtuigt met een lijnenspel en veel bewegingsvrijheid die in slechts weinig coupés van deze klasse terug te vinden zijn. Bovendien is al het materiaal in de Mercedes E coupe hoogwaardig verwerkt. De standaard voorzieningen van de nieuwe Mercedes E-Klasse Coupe is erg overtuigend en laat geen twijfel bestaan aan het bestaansrecht van deze Klasse. Het interieur van de Mercedes E Coupe is met sierelementen van geslepen aluminium, afzonderlijke zitplaatsen en een sportief stuur met 3 spaken uitgerust. Met de diverse uitrustingspakketten voor de Mercedes Benz E Klasse kunt u de prestaties van de Mercedes Benz E Klasse Coupé nog verder verhogen, wat onder andere zal bijdragen aan nog sportiever of comfortabeler rijgedrag.

Mercedes Benz E coupe
Mercedes panorama schuifdak
Een gevoel van ruimte krijgt u met het vernieuwde panorama schuifdak met elektrisch zonnegordijn, dat als optionele accessoire verkrijgbaar is en zich tot een boven de achterbank van de E Coupe uitstrekt. Het glazen doorkijkvlak is maar liefst tweemaal groter dan een regulier schuifdak. Het panorama schuifdak geeft het interieur van de nieuwe Mercedes Coupe een bijzonder aangenaam en ruimtelijk gevoel.

Mercedes Benz
Interieur Mercedes-Benz E-Klasse Coupe
De Mercedes-Benz E-Klasse Coupe interieur uitvoeringen, Elegance en Avantgarde laten u de keuze uit een verfijnde elegante uitvoering of een stoere sportieve uitvoering met contrasterende kleuren. Als optionele optie is de bovenkant van het dashboard met nappaleder bekleed. Een ruimere keuze aan kleuren voor het interieur maakt de Mercedes Benz E-Klasse Coupé nu nog persoonlijker.

Mercedes Coupe
E-Klasse Mercedes Coupe interieur


Gepubliceerd door

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter