Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Lexus CT 200 hybride

Gepubliceerd door

Lexus CT 200h Business Edition

Lexus brengt een speciale versie van de populaire CT 200h op de markt; de Lexus CT 200h Business Edition. Zaken als 17” lichtmetalen velgen en een geïntegreerd Hard Disk Drive navigatiesysteem zijn in deze uitvoering standaard. Daarnaast geniet de Lexus CT 200 hybride berijder van deze tijdelijke versie van een schitterend audio systeem met 10 luidsprekers en een ingebouwde 6 cd wisselaar. De Lexus 200h Business Edition is leverbaar in White Pearl, Mercury Grey, Dark Opal, Sienna Brown of Black. Het interieur van de Lexus CT 200h hybride Business Edition wordt geleverd in Panther Black of Silk Ivory, maar kan naar wens ook worden uitgevoerd met een nappa lederen bekleding inclusief stoelverwarming met drie standen.

Lexus CT 200 hyrbide

Lexus 200 Business Edition
De Lexus CT 200h Business Edition biedt een voordeel van ruim € 2.000 zonder in te leveren op luxe en uitstraling. De berijder van deze exclusieve Lexus 200 hybride Business Edition uitvoering profiteert van onder meer cruise control, sleutelloos startsysteem, USB aansluiting voor onder andere een iPod en Bluetooth handsfree telefoon-aansluiting. Naast het eerder genoemde HDD navigatiesysteem en het sprankelende audiosysteem, zijn ook een automatische transmissie, Carbon Graphite decoratiepaneel en een automatisch dimmende binnenspiegel standaard. De 17” 10-spaaks lichtmetalen velgen, LED verlichting en Privacy Glass complementeren het sportief gedistingeerde uiterlijk van de Lexus hybride CT 200h Business Edition.

Lexus CT200 interieur

Lexus CT 200 hybride verkoop prijs & lease prijs
Zoals elke Lexus bestuurder, profiteert ook de berijder van de exclusieve CT 200h Business Edition van de Lexus Red Carpet Treatment. Deze premium service – een unicum in het luxe C-segment – staat onder meer voor een haal- en brengservice in combinatie met vervangend vervoer bij onder andere een grote onderhoudsbeurt, een vaste servicemonteur en standaard reiniging van het exterieur én het interieur na elke onderhoudsbeurt. De Lexus CT 200h Business Edition is verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 32.990. U kunt de nieuwe Lexus CT 200h Business Edition ook leasen. De Lexus CT 200 hybride lease prijs begint bij € 429 per maand.


Gepubliceerd door

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter