Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Nieuwe BMW 7 Serie

Gepubliceerd door

Nieuwe BMW 730 diesel

Met de nieuwe BMW 7 Serie versterkt het topmodel van BMW haar toppositie in het luxe segment. De nieuwe BMW 730d is de schoonste, zuinigste en meest efficiënte diesel in het segment, en nu ook leverbaar met xDrive vierwielaandrijving. Met een keur aan innovaties die efficiency, veiligheid en comfort naar een nog hoger niveau tillen, is de nieuwe BMW 7 Serie 730 diesel opnieuw trendsetter voor het volledige BMW gamma. De nieuwe BMW 7 Serie diesel is met een CO2 uitstoot van 148 g/km de schoonste en meest efficiënte diesel in het luxe segment. Het vermogen van de zescilinder BMW 730d is met 10 kW toegenomen tot 190 kW (258 pk) en het maximumkoppel ligt nu 20 Nm hoger op 560 Nm, terwijl het verbruik toch slechts 5.6 l/100 km bedraagt. Dat is 17 procent minder dan de vorige BMW 7 Serie diesel. Met standaard BluePerformance technologie voldoet de nieuwe BMW 730d diesel al aan de EU6 norm.

BMW 7 Serie

BMW 7 Serie xDrive
De 7 Serie BMW zorgt al jaren voor een combinatie van luxe, comfort, efficiency en rijdynamiek. De huidige BMW 7 Serie is daarom ook de meest succesvolle 7 Serie tot nu toe. De nieuwe BMW 730d is qua exterieur onder meer te herkennen aan nieuwe lamp units, in de buitenspiegels geïntegreerde knipperlichten, voor- en achterbumper met chroom applicatie en nieuw vormgegeven nieren. In het interieur zijn nieuwe stoelen gemonteerd voor een nog beter reiscomfort. Als optie kan elke 7 Serie van BMW worden voorzien van kenmerkende full LED koplampen en is xDrive nu (naast de BMW 750i) ook leverbaar op de BMW 730d xDrive en 740d. Op de nieuwe BMW 750d diesel is de volledige variabele vierwielaandrijving zelfs standaard.

Nieuwe BMW 7 Serie veiligheid
De veiligheid van de nieuwe BMW 7 Serie is verder aangescherpt met ActiveProtection. Dit is een compleet veiligheidssysteem dat de gordels aanspant en ramen en schuifdak sluit in geval van een noodstop of wanneer de camera of radar voorin de auto een naderende aanrijding detecteert. Wanneer een botsing onvermijdelijk is, remt de auto zelf met maximale kracht volledig tot stilstand af. Zelfs na de crash blijven de remmen van de 7Serie nog 1,5 seconde geactiveerd zodat doorrollen en mogelijk nog een crash kan worden voorkomen. Daarnaast signaleert het veligheidssysteem van de nieuwe BMW 730 diesel ook vermoeidheid van de bestuurder. Dit gebeurt aan de hand van diverse parameters zoals snelheid en de besturing. Wordt vermoeidheid gesignaleerd dan krijgt de bestuurder van de nieuwe BMW 7 Serie een waarschuwing. Alle prijzen van de BMW auto’s kunt u opvragen bij uw lokale BMW dealer. Ook voor meer informatie over de nieuwe BMW 730d prijzen, kunt u terecht bij uw lokale BMW dealer.


Gepubliceerd door

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter