Actueel nieuws, foto's en prijzen van alle gerenomeerde auto merken

Peugeot 208

Gepubliceerd door

Peugeot 208 Primeur in Nederland

Nederland heeft als enige in Europa een uiterst bijzondere onthulling van de compleet nieuwe 208. In Peugeot Experience, langs de A2 in Breukelen, kan het publiek kennis maken met een van de allereerste exemplaren van de compacte Peugeot 208. Peugeot Nederland heeft dit voorrecht omdat ons land als enige in Europa Peugeot Experience heeft. Hier hebben al eerder Europese introducties plaatsgevonden. Nu dus een exclusieve sneak preview met de Peugeot 208. Sinds eind vorig jaar laat Peugeot mondjesmaat klanten en andere relaties toe in Peugeot Experience. Die moesten foto- en filmapparatuur in kluisjes achterlaten, geen snipper informatie mocht naar buiten. De reacties van de eerste bezoekers over de Peugeot 208 waren zonder uitzondering laaiend enthousiast.

208 Peugeot

Peugeot 208 te zien op de Peugeot Experience
“De Peugeot Experience is een belevenis die geen autoliefhebber onberoerd laat,” zegt Peugeot Algemeen Directeur Nederland, Frédéric Templer, “de bezoeker krijgt een beeld van de Peugeot 208 waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Die benadering past helemaal in het thema van de Peugeot 208: Let Your Body Drive.” De nieuwe Peugeot 208 wordt officieel gelanceerd tijdens de Autosalon van Genève. In april komt hij op de Nederlandse markt, met een vanaf prijs van €13.000 euro.

Peugeot 208 prijsPeugeot 208 voorkant

Peugeot 208 autoPeugeot 208 zijkant

Peugeot 208Peugeot 208 Nu in Nederland !


Gepubliceerd door

Geen reacties op “Peugeot 208”

  1. [...] en de kentekenplaat in het midden op de bumper toont de auto zijn verwantschap met de nieuwe Peugeot 208. De koplamp units van de 107 zijn voorzien van kleuraccenten die refereren aan het logo op de [...]

Laat een reactie achter